INFOS '86 : zborník zo 16. informatického seminára konaného v dňoch 7.-10. apríla 1986 v Tatranskej Lomnici - Zväz slovenských knihovníkov a informatikov (Bratislava, Slovensko); Kimlička, Štefan, 1943-; INFOS '86 1986 : Tatranská Lomnica, Slovensko) (Bratislava : Alfa, 1986)
Obsahuje resumé v angl. a rušt.
Obsahuje zoznam autorov
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: knihoveda -- metódy -- trendy; systémy informačné -- trendy; Československo; kongres