INFOS '87 : zborník zo 17. informatického seminára konaného v dňoch 13.-16. apríla 1987 vo Vrátnej doline - Zväz slovenských knihovníkov a informatikov (Bratislava, Slovensko); Kimlička, Štefan, 1943-; INFOS '87 1987 : Vrátna dolina, Slovensko) (Bratislava : Alfa, 1987)
Obsahuje resumé v angl. a rušt.
Obsahuje zoznam autorov
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: knihoveda -- metódy -- trendy; systémy informačné -- trendy; Československo; kongres