INFOS '88 : zborník z 18. informatického seminára konaného v dňoch 11.-14. apríla 1988 na Štrbskom Plese - Zväz slovenských knihovníkov a informatikov (Bratislava, Slovensko); Kimlička, Štefan, 1943-; INFOS '88 1988 : Štrbské Pleso, Slovensko) (Bratislava : Alfa, 1988)
Obsahuje resumé v rušt. a angl.
Obsahuje zoznam autorov
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: knihoveda -- metódy -- trendy; systémy informačné -- trendy; Československo; kongres