Resorbable implants in orthopaedics and traumatology including bone substitutes: present and potential clinical applications - Carter, C. (Oxford : Elsevier Science, 2002)
Abstrakty v nemčine, francúzštine, taliančine, španielčine, japončine, ruštine - s. 94-131
Bibliogr. odkazy
Keywords: náhrady kosti; protézy a implantáty; implantáty absorbovateľné; osteolýza; výkony ortopedické; fraktúry kostí -- chirurgia -- terapia