Pedagogika v ošetrovateľstve - Závodná, Vlasta (Edícia učebníc pre stredné zdravotnícke školy, 2002)
Učebnica obsahuje základné poznatky z pedagogiky, ako aj praktické postupy a zásady dôležité z hľadiska ošetrovateľskej starostlivosti