ENHPA [and] CNHPA = Evropská síť organizací pro podporu zdraví : European Network of Health Promotion Agencies Česká síť organizací pro podporu zdraví : Czech Network of Health Promotion Agencies : projekt "Participation in the European Network of Health Promotion Agencies" (Státní zdravotní ústav, 2001)
Český preklad materiálu o Európskej sieti organizácií na podporu zdravia. V úvode definuje postavenie tejto siete a spôsoby jej práce. Následne v jednotlivých kapitolách popisuje podrobnosti pre podporu zdravia v jednotlivých oblastiach života a prináša podklady pre yapojenie podpory zdravia do vládnych programov.