Glaukómy u detí : detská oftalmológia - Gerinec, Anton, 1947- (Martin : Osveta, 2003)
Kniha je komplexným pohľadom na problematiku glaukómov v detskom veku.
Prehľad použitých skratiek s. 182, resumé v angl.
Obsahuje životopis aut.
Bibliogr. odkazy s. 183-187
Skr.
Register
Životopis aut.
Keywords: glaukóm -- dieťa; príručky