Ošetrovateľstvo - teória - Farkašová, Dana; Koňošová, Helena; Kubicová, Ľudmila, 1938-2015; Musilová, Mária; Závodná, Vlasta (Martin : Osveta, 2001)
Učebnica poskytuje teoretické základy pre prípravu sestier všetkých študijných oborov a pre pôrodné asistentky. Umožňuje základnú orientáciu v histórii, súčasnosti i trendoch rozvoja ošetrovateľskej teórie
Bibliogr. odkazy s. 134
Určené ako učebnica pre stredné zdravotnícke školy pre všetky sesterské účebné odbory a pre študijný odbor pôrodná asistentka
Keywords: ošetrovateľstvo; učebnica