Pediatria hrou - Benedeková, Marta, 1941-; Burianová, Milena; Červeňová, Oľga; Dostalová Kopečná, Lenka (Bratislava : Univerzita Komenského, 2003)
Publikácia je koncipovaný formou testových otázok na preverenie vedomostí o vyvíjajúcom sa dieťati v zdraví i chorobe, overenie schopností správne sa orientovať pri riešení jednoduchých i zložitých tak teoretických, ako aj praktických otázok na poli všeobecnej pediatrie a čiastočne i v širšej medicínskej problematike s uvedenými správnymi odpoveďami na konci publikácie.
Určené pre študentov lekárskych fakúlt, ako i pre lekárov postgraduálneho štúdia
Keywords: pediatria -- vzdelávanie; učebnica; otázky skúšobné