Cvičení v těhotenství a šestinedělí - Beránková, Blanka (Triton, 2002)
V rozšírenom prepracovanom vydaní pôvodného Cvičení v těhotenství autorka uvádza cviky pre tehotné ženy a najnovšie i pre šestonedieľky. Fyzická aktivita uľahčuje pôrod a tiež v popôrodnom období vhodne zvolené cviky urýchľujú regeneráciu organizmu a zamedzujú vzniku častých ťažkostí (bolestí v krížoch, úniku moču). Pre matku iste nie je jednoduché prispôsobiť svoj režim dennému rytmu bábätka, napriek tomu je dôležité, aby si každý deň našla čas na odpočinok a cvičenie