Promoting the development of young children with cerebral palsy : guide for mid-level rehabilitation workers - World Health Organization; World Confederation for Physical Therapy; World Federation of Occupational Therapists (Geneva : World Health Organization, 1993)
Príručka radí stredným rehabilitačným pracovníkom ako zaobchádzať s deťmi, ktoré majú mozgovú obrnu, a tiež aj ich rodinám a ostatným rehabilitačným a zdravotníckym pracovníkom. Príručka obsahuje informácie o včasnom rozpoznaní mozgovej obrny a zhodnotení vývojového stupňa dieťaťa. Znázornené sú dlahy a náčinie, ktoré sa môžu miestne vyrobiť a použiť na prevenciu deformít. Niektoré prispôsobenia sa môžu použiť v konkrétnych krajinách
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: obrna mozgová -- rehabilitácia -- dieťa; ošetrovateľstvo rehabilitačné -- metódy -- vzdelávanie; zdatnosť telesná -- dieťa; cvičenie -- dieťa; Svetová zdravotnícka organizácia; Ľudia zdravotne postihnutí a rehabilitácia -- 5