Vybrané kapitoly z LTV v ortopedii a traumatologii - Chaloupka, Richard; Roubalová, Jana; Krbec, Martin; Nýdrle, Miroslav; Jančíková, Věra; Kříž, Vladimír, 1940- (Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví, 2001)
Skripta jsou určena pro fyzioterapeuty, lékaře v pregraduálnípřípravě i v klinické praxi. Jsou zaměřena především prakticky na některé možnosti a postupy, které jsou indikovány u nejčastějších nosologických jed-notek. Tyto jednotky jsou stručně popsány s možnostmi konzerva-tivní a operační léčby, včetně pooperačního režimu.