Vybrané kapitoly z LTV v ortopedii a traumatologii - Chaloupka, Richard; Roubalová, Jana; Krbec, Martin; Nýdrle, Miroslav; Jančíková, Věra; Kříž, Vladimír, 1940-; Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví v Brně (Brno, Česko) (Brno : Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví, 2001)
Skripta jsou určena pro fyzioterapeuty, lékaře v pregraduálnípřípravě i v klinické praxi. Jsou zaměřena především prakticky na některé možnosti a postupy, které jsou indikovány u nejčastějších nosologických jed-notek. Tyto jednotky jsou stručně popsány s možnostmi konzerva-tivní a operační léčby, včetně pooperačního režimu.
1000 výtl.
Bibliografia s. 176-177. Zoznam použitých symbolov
Určené pre PSS, VZŠ - odbor fyzioterapeut, LF a lekárov v predgraduálnej príprave
Keywords: choroby muskuloskeletálne -- terapia; traumatológia -- metódy; spôsoby fyzioterapie; terapia cvičením; techniky cvičenia a pohybu -- metódy; rehabilitácia; obdobie pooperačné; monografia