Praktická homeopatie : cesta ke zdraví - Janča, Jiří, 1924- (Eminent, 2004)
Autor, ktorý sa venuje homeopatii desiatky rokov, približuje stále populárnejší odbor najširšej verejnosti zrozumiteľnou formou. Kniha oboznamuje so základmi homeopatie a jej históriou, s výrobou homeopatických liekov, s výkladom ich pôsobenia a s receptami, postupmi a metódami svojpomoci v homeopatii. Významná kapitola je venovaná liečivým prostriedkom homeopatie a ich príprave