Elektroterapia a fototerapia - Šajter, Vít, 1934-2016; Malý, Myrón; Palát, Miroslav, 1927-2014; Šajter, Marián; Šajterová, Zuzana (Osveta, 2005)
Učebnica prináša základné poznatky o fyzikálnych princípoch elektrických a svetelných faktorov, ich účinkoch na organizmus, a využití vo fyzikálnej terapii. je určená pre vyššie odborné vzdelávanie a bakalárske štúdium vo fyzikálnej terapii.