EKG stručně, jasně, přehledně - Hampton, John R.; Sedláček, Kamil (Praha : Grada Publishing, 2005)
Publikace vynikajícím způsobem vysvětluje základy EKG a umožňuje tak co možná nejstručněji a nejjasněji proniknout do základů odečítání křivek a získat základní orientaci pro další klinická hodnocení srdečních poruch a chorob.
Obsahuje bibliogr. odkazy. Register. Zoznam použitých skratiek
Keywords: choroby srdca -- diagnostika; elektrokardiografia; príručka