After treatment : guide for cancer patients (Patient information series, 2002)
Brožúrka sa venuje obdobiu po skončení terapie onkologických pacientov. Radí ako a v akej oblasti si dať do poriadku svoj fyzický stav. Treba pokračovať vo svojich predošlých aktivitách, ako pracovných, tak i vo voľnom čase. Zvýšiť starostlivosť o svoju pokožku, vlasy a nechty. Zdravo sa stravovať. Dopĺňať svoju liečbu napríklad aj inými alternatívnymi spôsobmi liečby. Emocionálne a psychicky sa vyrovnať. Po absolvovaní liečby sa v živote určite veľa zmenilo, avšak nikdy nie je neskoro venovať svoju energiu na plánovanie budúcnosti a potešenie z kvalitného života