After treatment : guide for cancer patients - Royal Marsden NHS Trust (Londýn, Veľká Británia) (London, U.K. : Royal Marsden NHS Trust, 2002)
Brožúrka sa venuje obdobiu po skončení terapie onkologických pacientov. Radí ako a v akej oblasti si dať do poriadku svoj fyzický stav. Treba pokračovať vo svojich predošlých aktivitách, ako pracovných, tak i vo voľnom čase. Zvýšiť starostlivosť o svoju pokožku, vlasy a nechty. Zdravo sa stravovať. Dopĺňať svoju liečbu napríklad aj inými alternatívnymi spôsobmi liečby. Emocionálne a psychicky sa vyrovnať. Po absolvovaní liečby sa v živote určite veľa zmenilo, avšak nikdy nie je neskoro venovať svoju energiu na plánovanie budúcnosti a potešenie z kvalitného života
Keywords: nádory -- psychológia; aktivity denného života; strava, stravovanie a diéty; terapie komplementárne; príručka; práce populárne