Coping with nausea and vomiting : guide for cancer patients (Patient information series, 1999)
Brožúrka objasňuje napínanie na vracanie a vracanie z rôznych hľadísk – čo to je, aké sú príčiny, kedy k nim dochádza, aké sú príznaky, aké lieky sa môžu predpísať, ako a čo treba piť a jesť, ako sa starať o ústnu dutinu, čo ešte iné možno robiť proti týmto nepríjemným stavom, ako môžu pomôcť priatelia, kedy a kde by sa mal kontaktovať lekár, sestrička alebo lekárnik atď. Na konci sú uvedené užitočné adresy vo Veľkej Británii