Chemotherapy : your questions answered (Patient information series, 1998)
Brožúrka odpovedá na všetky otázky, ktoré by mohli zaujímať pacientov – čo je to rakovina a chemoterapia, ako účinkujú lieky, ako sa chemoterapia uskutočňuje a ako často a dlho, ako sa chrániť na dovolenke, či treba ísť do nemocnice, ako sa stravovať a starať o svoje ústa, kožu a vlasy, ako je ovplyvnená sexualita a fertilita, aké sú vedľajšie účinky, atď.