Interakcie liečiv v klinickej praxi - Magulová, Lívia, 1962-2010; Božeková, Lýdia; Kriška, Milan, 1940-; Detvay, Juraj; Ďurišová, Alena; Filipová, Slavomíra; Göbö, Tibor; Göböová, Mária, 1969-; Hasilla, Jozef; Ježová, Daniela, 1949-; Kákošová, Vlasta; Kořínková, Viera; et al. (SAP - Slovak Academic Press, 2004)
Monografia kompletizuje dostupné informácie o liekových interakciách a zaoberá sa ich riešením v klinickej praxi.