Atlas of human female reproductive function : ovarian development to early embryogenesis after in vitro fertilization - Makabe, Sayoko; Blerkom, Jonathan van; Nottola, Stefania A.; Naguro, Tomonori (Taylor & Francis, 2006)
Atlas reprodukčnej funkcie u žien sa zameriava na vývin vajíčka a včasnú embryogenézu po in vitro oplodnení. Je rozdelený na dve časti. Prvá sa venuje ženským vaječníkom a druhá vývoju zrelého vajíčka a predimplantačnému štádiu embryogenézy. Aspekty ženskej reprodukcie popísané v tomto atlase boli vybrané preto, že elektrónová mikroskopia signifikantne prispela k súčasnému pochopeniu normálnej a abnormálnej biológie ľudskej oogenézy, oplodnenia a embryogenézy. Kniha má 180 strán a je doplnená množstvom krásnych farebných SEM (rastrovacia elektrónová mikroskopia) snímok