Pocket atlas of oral diseases - Laskaris, George (Thieme flexibook, 2006)
Druhé rozšírené vydanie vreckového atlasu chorôb ústnej dutiny vyšlo po siedmich rokoch od prvého vydania. Oproti prvému vydaniu má 31 nových kapitol a o 100 farebných obrázkov viac a rovnako ako prvé vydanie je orientované na klinické lekárstvo. Publikácia má 12 tematických častí. Prvé sa venujú bielym, červeným, čiernym a hnedým léziám, ďalšie vezikulobulóznym, ulceratívnym a papilárnym léziám. Generalizované a lokalizované zväčšenie gingívy je témou siedmej časti. V ôsmej a deviatej časti sa autori zaoberajú nádormi a cystami mäkkého tkaniva, posledné tri časti sa venujú zhrubnutiam kostí, opuchom na krku a léziám pery. Kniha má 370 strán a obsahuje množstvo farebných fotografií a je určená najmä zubným lekárom a študentom medicíny