K sebedůvěře krok za krokem - Kupka, Ivan, 1958- (Psychologie pro každého, 2006)
V mimoriadne dobre sa čítajúcej a zaujímavej knihe sa zoznámite s jedinečnými spôsobmi a stratégiami, ktoré vám pomôžu získať zdravú a oprávnenú vieru v seba samého - sebadôveru. Dozviete sa, ako rozvinúť svoje schopnosti sebamotivácie, zdravého dosahovania cieľov, efektívneho riešenia problémov a dôležité schopnosti komunikovať so životom tak, aby ste dosiahli to, čo najviac potrebujete. Naučíte sa, ako získať pozitívny vzťah k sebe samému, ako sa lepšie poznať a ako porozumieť ostatným, zistíte aké chyby robíte vo svojej komunikácii, čo si počať s trémou, ako sa brániť manipulácii a čo skrýva umenie vyjednávať. Výklad je obohatený príkladmi, rozhovormi z praxe a návodmi na precvičenie rád v reálnom živote