Otázky a odpovědi o porodu - Chmel, Roman (Pro rodiče, 2005)
Prvá, druhá, tretia doba pôrodná. Ako si vybrať pôrodnicu. Otec pri pôrode. Alternatívne možnosti. Matka po pôrode. Šestonedelie. Dojčenie a umelá výživa