Otázky a odpovědi o porodu - Chmel, Roman (Praha : Grada Publishing, 2005)
Prvá, druhá, tretia doba pôrodná. Ako si vybrať pôrodnicu. Otec pri pôrode. Alternatívne možnosti. Matka po pôrode. Šestonedelie. Dojčenie a umelá výživa
Objasnenie priebehu pôrodu pre nastávajúce mamičky a oteckov
Keywords: pôrod -- fyziológia -- psychológia; komplikácie pôrodné; obdobie popôrodné; dojčenie; otcovia; pôrodnice; osoby gravidné; príručka; práce populárne