Jídelníček kojenců a malých dětí - Gregora, Martin, 1965-; Zákostelecká, Dana (Pro rodiče, 2006)
Dojčenie, umelé mlieko a alergia na kravské mlieko, nemliečne príkrmy a ich recepty, jedálničky detí od jedného roka, recepty bezmäsitých jedál, obezita a recepty pre obézne deti, otázky a odpovede, to sú hlavné témy o detskej výžive, ktorej sa kniha venuje