Jídelníček kojenců a malých dětí - Gregora, Martin, 1965-; Zákostelecká, Dana (Praha : Grada Publishing, 2006)
Dojčenie, umelé mlieko a alergia na kravské mlieko, nemliečne príkrmy a ich recepty, jedálničky detí od jedného roka, recepty bezmäsitých jedál, obezita a recepty pre obézne deti, otázky a odpovede, to sú hlavné témy o detskej výžive, ktorej sa kniha venuje
Obsahuje bibliogr. odkazy
Praktické rady, jedálne lístky a recepty týkajúce sa detskej výživy, ktoré sú určené pre rodičov, ale aj detských lekárov a sestry
Keywords: varenie -- metódy -- dojča; dojčenie; mlieko; potraviny a nápoje; obezita -- dietoterapia -- dieťa; hypersenzitivita na mlieko -- novorodenec -- dojča; diéta vegetariánska; príručka; práce populárne