Očkování a infekční nemoci dětí - Gregora, Martin, 1965- (Praha : Grada Publishing, 2005)
Obavy rodičov z vedľajších účinkov očkovania a problémy v orientovaní sa v očkovacom kalendári, v typoch vakcín a rôznych infekčných chorobách, pomáha odstrániť nasledovná publikácia. Informuje o očkovaní detí v Čechách a v zahraničí. Prináša očkovací kalendár a prehľad rôznych infekčných chorôb, ktoré môžu dieťa postihnúť. V Českej republike sa povinne očkuje proti tuberkulóze, záškrtu a dávivému kašľu, tetanu, osýpkam, mumpsu, ružienke, detskej prenosnej obrne, vírusovej hepatitíde typu B, Haemophilus influenzae typu B
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: vakcinácia -- využitie -- účinky nežiaduce -- dieťa; choroby infekčné -- dieťa; príručka; práce populárne