Bezlepková kuchařka - Bušinová, Iva (Zdraví & životní styl, 2005)
Ešte donedávna bolo toto ochorenie spozorované len zriedka a často neskoro. Základnou liečbou celiakálnej sprue je celoživotná bezlepková diéta. Ako ale variť, keď väčšina obilných potravín obsahuje lepok? Nie je to ťažké, len vedieť ako na to. Autorka publikácie Bezlepková kuchařka Ing. Iva Bušinová má bohaté skúsenosti a predovšetkým veľkú zásobu naozaj dobrých receptov, ktoré si teraz môžete vyskúšať aj vy