Zvítězte nad stresem - Geisselhart, Roland R.; Hofmann-Burkart, Christiane; Michňová, Iva (Praha : Grada Publishing, 2006)
Na stres sa sťažuje stále viac ľudí. Pracovné zaťaženie kladie stále vyššie požiadavky na každého jednotlivca, v časovom tlaku je potrebné podávať maximálne výkony, rastie konkurencia. Stále sa skracuje alebo celkom mizne čas, kedy môžeme odpočívať alebo sa venovať svojim koníčkom. Výsledkom je, že sa cítime vyhasnutí, sme podráždení a nevyrovnaní - v najťažších prípadoch sa začnú vyskytovať aj telesné ťažkosti. Táto kniha vám pomôže: ako sa zbaviť stresu do 10 minút a byť znova fit, ako cielene odstraňovať stresové faktory zo svojho života, čo robiť, keď vás stresuje vaša práca a vaši kolegovia, ako sa uvoľniť relaxáciou, meditáciou, autogénnym tréningom a jogou, ako sa zbaviť časovej tiesne lepším plánovaním a organizovaním času a delegovaním práce
Názov originálu: Stress ade
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: stres psychologický -- psychológia -- terapia; psychoterapia; relaxácia; zdravie pri práci; zdravie duševné; príručka