Umění úspěšné komunikace : jak uspět v každém rozhovoru - Kanitz, Anja von (Poradce pro praxi, 2005)
V knihe Umění úspěšné komunikace : jak uspět v každém rozhovoru sa dozviete: ako jasne a efektívne komunikovať s druhým človekom, ako správne počúvať, ako sa premyslene a cieľavedome pýtať, ako presvedčovať argumentmi a ako zaobchádzať s argumentmi iných, ako zapôsobiť rečou svojho tela, ako komunikujú muži a ženy, ako zvládať osobné útoky a iné obťažné situácie v rozhovoroch, a veľa ďalších rád a praktických príkladov, ako rozprávať s kolegami. zákazníkmi, nadriadenými a vôbec so všetkými ľuďmi tak, aby ste dosiahli svojho cieľa a zaistili si úspešný pracovný a súkromný život