Jak úspěšně zvládnout tlak a stres v práci - John, Friedel; Peters-Kühlinger, Gabriele (Poradce pro praxi, 2006)
V knihe Jak úspěšně zvládnout tlak a stres v práci sa dozviete: ako zvládať preťaženosť a nedostatok času, ako sa vysporiadať s vysokým nárokmi svojho šéfa, ako prekonávať prekážky a nebáť sa konfliktov a kritiky, ako vyviaznúť z bojov o moc v práci, čo robiť, ak je ohrozené vaše pracovné miesto. V knihe nájdete veľa príkladov, testov, tipov, ktoré vám pomôžu rokovať a reagovať suverénne v najrôznejších stresových situáciách. Naučíte sa počúvať kritike "správnym uchom", vychádzať s kolegami, ktorí vidia veci ináč ako vy, a aplikovať prostriedky proti permanentnému časovému tlaku. A konečne poznáte viac aj sám seba a budete vedieť lepšie napĺňať svoje ciele