Neplodnost - útok imunity - Ulčová-Gallová, Zdenka, 1954- (Grada Publishing, 2006)
Prečo sú niektorí muži a niektoré ženy neplodné? Aké sú metódy liečby neplodnosti? Pre všetkých, ktorí sa chcú stať rodičmi, je tu kniha Neplodnosť - Útok imunity. Renomovaná autorka píše o protilátkach proti spermiám a vajíčku, imunologických vzťahoch medzi embryom a matkou, imunitným systémom embrya, plodu a novorodenca. Pozornosť venuje aj príčinám potratovosti ako zo strany matky, tak aj plodu. Odpovedá na najčastejšie otázky z Poradne pre imunológiu reprodukcie a všetko doplňuje príkladmi z praxe a obrazovým materiálom