Testy vašich schopností - Barrett, Jim; Williams, Geoff (Testy, 2006)
Pokiaľ ste sa dostali do fázy, kedy chcete zmeniť prácu buď preto, že neviete čo by ste vlastne chceli robiť alebo kvôli tomu, že sa v zamestnaní nudíte, rozhodne držíte tú správnu knihu. Testy vašej osobnosti sa vám stanú svojpomocnou príručkou, či skôr sprievodcom pri hľadaní profesie takzvane „na mieru“. Všetky testy sú zamerané na dve skupiny ľudí: na jedincov, ktorí sa rozhodujú, akú profesiu si po dokončení štúdia vyberú a na tých, ktorí už zamestnanie majú, ale dospeli k záveru, že to nie je „to pravé orechové“ a chcú sa vyprofilovať iným smerom. Môže sa však tiež stať, že patríte do tretej skupiny: jednoducho si radi overujete svoje schopnosti. Nech už patríte do ktorejkoľvek skupiny, vďaka tejto knihe pochopíte, že zmena situácie závisí predovšetkým na vás. Keď sa vám v práci nepáči, zmeňte ju. Táto publikácia vám ochotne pomôže