Testy osobnosti. 3 - Parkinson, Mark; Brejlová, Dagmar (Praha : Grada Publishing, 2006)
Meníte zamestnanie? Chystáte sa na prijímací pohovor a neviete čo vás čaká? Alebo naopak pracujete na pozícii personalistiky a chcete si prehĺbiť svoju profesionalitu, objektívnosť a šírku svojich testovacích metód? Potom držíte v ruke toho najlepšieho pomocníka, pretože táto kniha obsahuje všetky základné typy testov, ktoré sú v praxi používané. Vysvetľuje, čo jednotlivé testy merajú, ako sú zostavované, aký majú konkrétny účel, ako pristupovať k ich otázkam a predovšetkým k ich zodpovedaniam. Venuje sa aj psychickej príprave na testovanie, hlavný dôraz kladie na pozitívne ladenie a optimistický pohľad. Tak teda veľa úspechov
Názov originálu: How to master psychometric tests
Keywords: testy osobnosti; poradenstvo; psychometria -- metódy; povolania; talent; internet -- využitie; prieskumy a dotazníky -- využitie; spôsobilosť odborná; hry a hračky; príručka; práce populárne