Využijte svých schopností na 100% : trénink myšlení, paměti, kreativity - Havas, Harald; Fejglová, Anna (Praha : Grada Publishing, 2006)
Využite svoje schopnosti na 100 % a objavte v sebe skrytého génia. Hľadať môžu všetci bez rozdielu veku, ktorí sa chcú stať úspešnými vo svojej profesii i vo svojom osobnom živote. Publikácia pomôže odhaliť jedinečné schopnosti každého jednotlivca, poradí, ako sa lepšie koncentrovať, ukazuje alternatívne metódy na koncentráciu, zasvätí vás do základov meditácie, autogénneho tréningu a autohypnózy. V kapitolách je postupne rozvíjaná inteligencia, či už sa jedná o logické, numerické či verbálne myslenie, nie sú zanedbané ani cvičenia, ktoré posilnia pamäť (metódy, ako si lepšie pamätať mená, čísla a pod.) a kreativitu. S mnohými úlohami si môžete hrať prešmyčky, príslovia, pomerové úlohy. K cvičeniam nájdete tiež riešenia
Názov originálu: Total genial, So nutzen Sie Ihr geistiges Potenzial zu 100 Prozent
Keywords: myslenie; pamäť; tvorivosť; pozornosť; inteligencia; hry a hračky -- psychológia; príručka; práce populárne