Trénink obou polovin mozku : soubor 60 cvičení, která rozvíjejí vizuální, matematické, sociální, emoční a další dovednosti - Bragdon, Allen D.; Fellows, Leonard (Portál, 2000)
Súbor 60 cvičení vo forme najrôznejších hlavolamov a hádaniek je určený všetkým, ktorí si chcú rozvinúť svoje vizuálne, jazykové, matematické, sociálne a ďalšie schopnosti - mládeži i dospelým. Pri riešení jednotlivých úloh sú totiž stimulované rôzne mozgové centrá v obidvoch hemisférach. Cvičenia sú doplnené návodmi a pre kontrolu sú v knihe uvedené aj správne riešenia. Úlohy sú dostatočne náročné aj pre skúsených riešiteľov a vďaka nápovediam sú dostupné aj ostatným