Relaxace nejen pro děti s LMD - Žáčková, Hana; Jucovičová, Drahomíra (D + H, 2005)
Deti s ľahkou mozgovou dysfunkciou vďaka svojej zvýšenej unaviteľnosti i ďalším prejavom potrebujú častejšie relaxovať v priebehu dňa, ako popoludní doma, tak i behom vyučovania. Brožúrka názorne popisuje relaxačné techniky, ktoré sú vhodné nielen pre deti s LMD. Docieli sa nimi fyzické uvoľnenie, a uvoľnením svalového napätia sa dosiahne uvoľnenie psychické