Masáže detí a dojčat - Hašplová, Jana (Radcovia pre rodičov a vychovávateľov, 2006)
Po teoretickom úvode do problematiky masáží, kde čitatelia môžu získať informácie o účinku masáží pri zdravých a aj chorých deťoch, o význame dotyku ako súčasti komunikácie s dieťaťom, o súvislostiach s arómaterapiou a muzikoterapiou, nasleduje zrozumiteľný popis masáže dokumentovaný 85 fotografiami, ktoré čitateľom pomôžu správne si osvojiť postup