Masáže detí a dojčat - Hašplová, Jana; Vrábeľ, Martin (Praha : Portál, 2006)
Po teoretickom úvode do problematiky masáží, kde čitatelia môžu získať informácie o účinku masáží pri zdravých a aj chorých deťoch, o význame dotyku ako súčasti komunikácie s dieťaťom, o súvislostiach s arómaterapiou a muzikoterapiou, nasleduje zrozumiteľný popis masáže dokumentovaný 85 fotografiami, ktoré čitateľom pomôžu správne si osvojiť postup
Názov originálu: Masáže dětí a kojenců
V čes. orig.: Rádci pro rodiče a vychovavatele
Obsahuje bibliogr. odkazy
Názorný a prehľadný úvod do techniky masáží detí a dojčiat je určený predovšetkým rodičom. Avšak poslúži aj pracovníkom pedagogicko-psychologických poradní, pediatrom a tiež pri výukových kurzoch a v materských centrách
Keywords: masáž -- metódy -- dojča -- dieťa; príručka