Podstata hypnózy a spánek : příspěvek k teorii hypnózy - Kratochvíl, Stanislav, 1932-2024; Jarkovský, Jaromír; Ulčák, Ladislav; Hrubý, Jaroslav, 1945- (Praha : Academia, 1972)
Obsahuje sumár po angl.
Obsahuje bibliogr. odkazy, vecný a autorský register
Keywords: hypnóza; spánok