Prítomnosť mykobaktérií vo vodnom prostredí a ich metabolická aktivita - Miklošovičová, Ľubica (Bratislava : Veda, 1987)
Resumé v rušt., angl.
Keywords: Mycobacteriaceae -- rast a vývin -- izolácia a purifikácia -- metabolizmus; prostredie životné; voda -- analýza -- parazitológia