Zaščita neendemičnych territorij ot tropičeskich virusnych gemorragičeskich lichoradok - Drozdov, Sergej Grigorjevič; Sergijev, Vladimir Petrovič (Moskva : Medicina, 1984)
Resumé angl.
Keywords: horúčka hemoragická s renálnym syndrómom -- prevencia a kontrola; horúčka hemoragická s renálnym syndrómom -- epidemiológia; choroby endemické -- prevencia a kontrola