Uľtrastrukturnyje osnovy aterioskleroza arterij - Anestiadi, Vasilij Christoforovič; Nagornev, Vladimir Anatoľjevič (Kišinev : Štiinca, 1983)
Resumé angl.
Keywords: choroba koronárnych artérií -- patofyziológia; cievy koronárne -- anatómia a histológia -- ultraštruktúra; atlasy ako téma