Okohybné regulácie pri zrakovej percepcii pohybu človeka - Zikmund, Vladislav, 1925-2018 (Bratislava : Veda, 1985)
Resumé rusky, anglicky
Keywords: nystagmus optokinetický; pohyby oka; vnímanie zrakové