Štruktúry lipidov : príspevok ku komplexnému štúdiu izomérov mastných kyselín a triacylglycerolov - Koman, Václav (Bratislava : Veda, 1986)
Resumé rusky, anglicky
Keywords: lipidy -- chémia -- klasifikácia -- biosyntéza; kyseliny mastné -- metabolizmus; výskum