Funkčné vyšetrenia dýchacích orgánov detí v prvých rokoch života - Michaličková, Jaroslava, 1914-1993; Kapellerová, Alica, 1934-2014; Šulko, Milan (Bratislava : Veda, 1986)
Resumé angl., rus.
Keywords: systém dýchací -- dieťa; vyšetrenia respiračné funkčné -- dieťa; diagnostika