Funkcionaľnaja morfologija prjamoj kiški i strukturnyje osnovy : patogeneza gemorrija - Dacun, Ivan Grigorjevič; Meľman, Jefim Petrovič (Moskva : Medicina, 1986)
Resumé anglicky
Keywords: rektum -- anatómia a histológia -- fyziológia -- ultraštruktúra; hemoroidy -- patofyziológia