Gerontologia experimentalis bohemico-slovaca : congressus primus gerontologiae experimentalis bohemico-slovacus, Piešťany die 21. octobris 1983. Tomus I. - Baláž, Viliam (Výskumný ústav gerontologický, 1985)
Resumé rus., angl.